En TV-trailer för The Expendables 2 har dykt upp. Uppföljaren är inte riktigt lika hypad som originalet. Det är kanske förståeligt eftersom den första filmen inte infriade riktigt allt som den utlovade.

Återigen ledsen grupp legosoldater av Sylvester Stallone med skådisar som Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris och Jean-Claude Van Damme.  I The Expendables 2, kan du dessutom se Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews, Liam Hemsworth, Scott Adkins ochYu Nan.

Och vad tycker då undertecknad om trailern? Visst är det kul att se de actionstjärnor som slogs på duken i 80- och 90-talens lågbudgeterade B-filmer. Ingen handling syns till och mer vapen än fist fighting. Lika trist som rörigt. Men bedöm själv.

[youtube]jq9Rd4j0W4k[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print