Så har lagt ut första trailern till Skyfall, nya Bond-filmen som vi nästan trodde att vi aldrig skulle få se. Förvisso är det en teaser bara, men vi skymtar en del av filmen. Och förhoppningsvis ger anslaget en aning om tonen i filmen. En del kommer tydligen att röra sig om James Bond (Daniel Craigs) sköra psyke. Psykoloogiska perspektiv har vi fått ta del av i båda de senaste filmerna. Vi hoppas att filmen Skyfall blir bättre än den föregående. Men eftersom trailern inte säger något särskilt om berättarandet eller om tempot i stort, så kan vi som sagt – bara hoppas. Ha en trevlig stund med en i allafall läcker teaser trailer. Filmen startar nedan, efter reklampausen…

[youtube]24mTIE4D9JM[/youtube]

Passa på att spana in de coolaste bondprylarna! (video)

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print