The Dictator är en ny komedi med Sacha Baron Cohen som tidigare gav oss “Borat” och “Bruno“.
 
Filmen berättar den heroiska historien om en diktator som riskerar livet för att försäkra sig om att demokratin aldrig ska komma till det land som han så kärleksfullt förtrycker. The Dictator är faktiskt inspirerad av den bästsäljande romanen “Zabibah och The King” skriven av självaste Saddam Hussein. Visst verkar trailern riktigt lovande?
 

Jag hade själv blandade känslor inför Borat även om den var mycket rolig. Men jag ska säga att trailern till The Dictator gör mig riktigt sugen på att se filmen. Cohen verkar definitivt ha lagt ribban högre, både gällande budget, handling och humor. Filmen verkar vara exakt en sådan som biorepertoaren behöver just nu, en riktig skrattfest.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print