Universal vill snabba på produktionen av Kick-Ass 2. Det var länge sen vi hörde något intressant om produktionen. Vi visste i all fall att bolaget vill följa upp sin succé. Men nu är de ivriga att uppmärksamma oss på att filmen snart skall börjas spela in. Läs mer om filmen nedan!  

 

Filmen har dock inte fått grönt ljus än, men vi misstänker att filmen kommer att få det snart, kanske redan de närmaste dagarna. Tyvärr är regissören till första filmen, Matthew Vaughn, upptagen med att styra upp X-Men: First Class 2 vilket innebär att någonn annan får ta över rodret.

Det blir Jeff Wadlow som regisserade mediokra Cry Wolf som tar över regissörsrodret och har redan skrivit manus till filmen. Manuset lär även ha godkänts av Matthew Vaughn, vilket i sådana fall skulle innebära att manuset faktiskt håller en viss standard och att det inte böra finnas flera hinder för att produktionen skall få grönljus.

Universal förhandlar med Aaron Johnson, Chloe Moretz och Christopher Mintz-Plasse som hade huvudrollerna i Kick-Ass. Och vi anar att avtalen redan är färdiga. Men tyvärr vet vi inte vad filmen kommer att handla om.  Om Wadlov följer serie-sviten eller hittar på nåt eget vet vi inte heller.

Var du själv ett fan av första Kick-Ass? eller har du läst serien? Kommentera gärna med dina funderingar!

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print