Undertecknad och alltså er käre chefredaktör David R-L blev intervjuad av Classier Corn som utnämner Film Media till Sveriges största och bästa filmblogg. Nåja, det finns en eller kanske t.o.m. två sajter som är större i fråga om antal besökare. I vilket fall tar vi till oss det fina utnämnandet. Classier Corn är i eget tycke en av Sveriges bästa och mest läsvärda bloggar och beskriver själv bloggen som: “om ekonomi och guldkorn som berikar dig och förgyller din tillvaro!”

Classier har under ett bra tag gjort en enorm mängd intressanta intervjuer som främst handlat om ekonomi, där det bland annat förekommer många tips om  hur man tjänar pengar, sparar och på olika sätt förbättrar sin ekonomi. Intervjuerna har fått mycket bra gensvar och nu kompletterar Classier sin intervjuserie med andra bloggare. Och FilmMedia är först ut.

Läs mer om mig, vem jag egentligen är och om min bakgrund, men också om bloggen, hur  den kom till, hur jag tänker när jag skriver och om min personliga filmsyn. Dessutom får du mina bästa bloggartips!

Läs intervjun här, hos: Classier Corn

Nåja, nu känner jag mig mer pressad än någonsin tidigare att göra FilmMedia ännu bättre! Du får hemskt gärna skriva något i kommentaren eller e-posta oss (david[at]filmmedia.se) med dina förslag, vad du tycker är bra och mindre bra och vad du vill ha mer av. /David

… Ps. följ mig gärna på Twitter: @RothLindberg ds…

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print