President Obama har det inte lätt. Conan O’Brien skämtar om presidentens kanske inte alltid så smidiga sätt att formulera sig. Ett fyndigt och rätt kul hopplock finner du i videon nedan.

Lite småelakt kan man tycka. Samtidigt undrar man hur det kommer sig att presidentparet lyckas få så mycket exponering i amerikansk TV. Rider Conan på Obama-vågen eller är det kanske Obamas reklamnissar som själva lyckats få in inslaget? Kanske för att väcka mera sympati hos den allt mer pressade presidenten?

Kanske inte, jag tror kanske lite väl mycket på konspirationer och mediemanipulation. Men nästa klipp visar presidentfrun Michelle Obama som berättar om sitt engagemang och deltagande i nya säsongen av Biggest Loser där hon tränar med deltagarna. Hon talar öppet om hur hon uppskattar programmet och vilket fan hon är av det. Men samtidigt skall man hålla i åtanke att de som följer realitysåpan är övervägande exakt samma medborgarskara som utgör presidentens egen målgrupp och väljare.

[youtube]wKoLjgDUur4[/youtube]

 

[youtube]sC1kM3W-YI8[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print