Många av oss väntar på andra säsongen av ett flertal olika serier men allt vi får är den första. Just nu visas säsong 1 av Game och ThronesSVT och snart börjar säsong 1 av Falling Skies. Säsong två?

I söndags visades första avsnittet av Game of Thrones säsong 2 på HBO. En efterlängtad serie som tyvärr inte kommer att sändas på svensk tv förens den 2 maj. Canal + sända den första säsongen och kommer även sända den andra alldra först. Efter det kommer den till SVT.

Såg du första säsongen i höstas och inte riktigt minns vad som egentligen hände? Då finns en 20 minuter lång tillbakablick att se här.

[youtube]KSthnQQXQNQ[/youtube]

Canal + sändes även första säsongen av science fiction serien Falling skies. Nu kommer den att sändas ännu en gång och har premiär redan imorgon den 5 april på TV6.

Falling skies utspelar sig på jorden 6 månader efter en invasion av utomjordningar. Den enda chansen som verkar finnas är att fly, att gömma sig. Människorna samlas i små grupper och försöker överleva trots det ständiga hotet och förföljelsen men också helt utan el. All elektricitet försvann när ett bländande ljus sändes ut. Hela världen är förändrad.

Man får följa historieproffesorn Tom Mason som kommer att tillsammans med ett fler tal andra överlevande bli en del i en motståndsgrupp. Deras mål är att säkra sin och andras överlevnad och därmed utrota hotet som står mellan dem och livet.

Falling skies är skapad av Robert Rodat och producerad av Steven Spielberg.

Har du redan sett första säsongen kan det vara bra med en repetition innan säsong 2 startar, den 17 juni på TNT med ett dubbelavsnitt.

För dig som ska se säsong 1

[youtube]SjroVVhe8G0[/youtube]

För dig som väntar på säsong 2

[youtube]Q7xwHkJT0oI[/youtube]

Vill  veta mer så titta in på Falling Skies på TNT.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print