En remake av Total Recall är varken särskilt lockande eller nödvöndigt. Det är nog ingen som tror att filmen kan göra nån större succé. Dessutom var ju Arnold Schwarzenegger som gjorde originalet hyfsat underhållande med sina något krystade humorförsök och sin klumpiga framtoning. Men snart dyker i alla fall en remake upp och här hittar du trailern. Se och läs omdöme efter ”hoppet”:  

 

Nå, vad tycker du? Handlingen verkar identisk med originalet och man känner igen en hel del bilder och design på omgivningarna. Det är mörkare och snyggare. Total Film gör paralleller med Minority Report som ser en viss likhet i stilen. Personligen vet jag inte. Jag ser inte mycket av den, eller rättare sagt: Jag ser även influenser från en hel del andra filmer, inte minst Matrix. Men fortfarande är det Total Recall man känner igen. Visst det kan bli en helt okej actionrulle. Men fortfarande ställer vi oss frågan: Vad är poängen med den när vi sett den tidigare. Behövs den egentligen och kommer de som diggade den ursprungliga versionen överhuvudtaget att bry sig?

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print