Real Steel - Tävling hos Film Media

© DreamWorks II Distribution Co., LLC

Knappt är den förra filmtävlingen över så hoppar en ny upp! Den här gången har du chans att vinna Real Steel med bland andra Hugh Jackman. Real Steel är ett riktigt coolt action-äventyr. Eller snarare handlar det om en framtids-boxnings-film där gigantiska robotar har tagit över ringen.

Oavsett om du är sport- eller boxningsfantast, tycker om stora robotar eller helt enkelt vll se en underhållande film, är det här ett måste för dig! Nu har du möjlighet att vinna ett exemplar med högsta kvalitet på Blu-ray. FilmMedia lottar nämligen ut hela 3 actionpackade exemplar med fantastiska specialeffekter och gediget extramaterial.

Allt du behöver göra för att vara med i utlottningen är svara på en kul och busenkel fråga. Se det snarare som en uppgift. Du kan svara direkt här i kommentarerna eller här på facebook.

Fråga? Din uppgift är helt enkelt:
Nämn en actionfilm som du tycker är bra!
Skriv bara titeln och kommentera varför du tycker om den.

Svara det senast den 12:e april. Läs mer nedan om tävlingen och filmen och passa samtidigt på att se trailern.  

 

Vinnaren meddelas direkt genom facebook eller genom den e-adress du lämnar i kommentaren. Passa på att gilla sajten eller tävlingstråden på Facebook samtidigt. Vi uppskattar din hjälp väldigt mycket!

Obs: Din kommentar kommer förmodligen att behöva modereras om du svarar här på FM, men vi godkänner den så snabbt vi bara hinner!

Om Real Steel

Följ med till en nära framtid där boxning blivit hitech – två och en halv meter långa, 900 kilo tunga stålrobotar har tagit över boxningsringarna. Hugh Jackman gör rollen som Charlie Kenton, en avdankad boxare som numer hankar sig fram som promotor.När Charlie når botten av sin karriär, slår han sig motvilligt ihop med sin son Max (Dakota Goyo), som han inte träffat på länge. De bestämmer sig för att bygga och träna upp en utmanare till mästartiteln i robotboxning. Charlie och Max satsar allt för att mot alla odds ta en sista chans att göra comeback. Med fantastiska visuella effekter och ett starkt bonusmaterial är Real Steel ett pulshöjande, inspirerande äventyr med massor av själ och hjärta.

Filmen har precis landat i butikerna. Om du inte vill vänta på tävlingen kan du beställa Real Steel på stört här hos Ginza.

Trailer:

[youtube]GxkJq9nSoBs [/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print