Titanic Miniseries

Den 15 april är det 100 år sedan Titanic sjönk och detta uppmärksammas genom en serie i fyra delar. När beslutet togs att den oscarsvinnande manusförfattaren Julian Fellowes (Downton Abbey, Gosford Park) skulle skriva serien om de sista timmarna innan Titanic sjönk köptes serien snabbt in av SVT. Här i Sverige ska Titanic sändas strax efter första avsnittet har vistats av ABC i USA. Första avsnittet hade redan premiär den 21 mars i Canada och den 25 mars i UK.

Detta är årets miniserie sägs det och varje avsnitt har sin egna berättelse. Man får följa ett helt samhälle resa mot sitt öde. Det är runt 90 roller som håller ihop de olika avsnitten och runt 20 av dem är med i mer än ett avsnitt.

Se trailern här

[youtube]bcxYZqR7mJ4[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print