Enders Game är en film i produktion. Först den 15 Mars nästa år kommer den att visas på biograferna. Enders Game är från början en bok av Orson Scott Card och är en av de mest kända science fictionböckerna som skrivits under 1900-talet, dessutom en av de bästa. Enligt mig i alla fall. Enders Game är den första boken i ett väldigt komplicerat nät av följetonger men många ser den som den första delen i en trilogi, där den följs av Speaker for the dead och Xenocide. Mer om själva serien kan du läsa om på Wikipedia.

 

 

Ender's Game Chronology Updated

Men det var ju inte själva bokserien vi skulle prata om här utan filmen.

Många tror inte att boken skulle göra sig bra som film och jag som har läst boken håller med. Men jag hoppas verkligen att jag har fel. Det som ger mig förhoppningar är att Asa Butterfield fått rollen som Ender. En skådespelare som vi just sett göra rollen som Hugo i filmen med samma namn. Enders Game har många stora roller att fylla och en av dem har tillfallit Harrison Ford som ska spela Colonel Hyrum Graff.

Filmen produceras av Roberto Orci och Alex Kurtzman, Gavid Hood är regissör. Ett par stora namn som kan göra att filmen håller sig till boken och kanske även gör alla fansen nöjda.

För den som vill hålla sig uppdaterad finns nu Ender´s Game Blog som är en on-set blogg från producenterna.

 

 

 

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print