En ny trailer till Prometheus har sett dagens ljus. Vi får se mer av handlingen och äntligen börjar man förstå något av intrigen. kanske man inte borde säga det så här rakt – men är det inte förj*vligt snyygt och verkar inte filmen kunna bli helt otroligt bra? Jag försöker dämpa min entusiasm. Sällan uppfyller filmer det trailers utlovar och många filmer de senaste åren har varit besvikelser trots att de har sett fantastiska ut, i bilder och i trailers. Men jag kan knappt stoppa min entusiasm hur jag än gör. Jag är stor fan av Ridley Scott och vet vilka underverk han kan åstadkomma när han väl träffar rätt. Håll tummarna för regissörens bästa film på minst 20 år. Satan vad trailern får mig att se fram emot Prometheus.

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print