Här är Jungle Jail, en kul animerad kortfilm av Bruce Nguyen som student vid franska ESMA montpellier, en av världens bästa plantskolor för animatörer som gör karriär inom film, TV och dator-/TV-spel. Själv kan jag knappt fatta att man kan skapa en så bra film som skolarbete efter ett par års utbildning.    

 

Förmodligen har hjärnorna bakom filmen erfarenhet tidigare inom film eftersom intagningskraven är höga Jungle Jail är inte bara rolig, snygg och superprofessionell animation. Den har dessutom smarta bildlösningar och övergångar, intressant klippning och är dessutom riktigt smart filmberättande. Det är faktiskt något av det bästa jag sett i sitt slag. När du tar dig en paus och vill koppla, passa på att se Jungle Jail. kommentera gärna och berätta vad du tyckte om filmen!

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print