Awake

Idag har den omtalade serien Awake premiär. En serie som jag själv väntat länge på nu. Awake är en fantasy, drama, crime serie. Ja, man kan verkligen stoppa in den i ett flertal fack. Men det är pågrund av handlingen som serien är väntad av många.

Läs vidare för handling och de första 7 minuterna av premiäravsnittet.

Jason Isaacs som man känner igen bland annat från Harry Potter som Lucius Malfoy spelar detektiven Michael Britten. Michael var tillsammans med sin fru (Laura Allen från bl. annat 4400), och sin son (Dylan Minnette från Let me in och ett antal mindre roller i ett flertal olika tv-serier) med i en bilolycka. Efter olyckan upptäckte Michael att varje gång han somnade så bytte han mellan två verkligheter. I den ena överlevde hans fru, i den andra hans son.

Livet se ungefär likadant ut i de olika verkligheterna förutom ett band som han har runt handleden, hans partner och psykologen. Bandet visar vilken verklighet han befinner sig i, röd för hans frus och grön för hans son.

För den som är intresserad följer här de första minutrarna från premiäravsnittet.

 

[youtube]uU4EWtMP3RQ[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print