L5

Tänk dig att du kommer hem efter en lång rymdresa och upptäcker att det inte längre finns några människor kvar på jorden…

Nu var det dags igen för en ny serie, men denna gången är det lite annorlunda. Detta är nämligen ett av de projekt där vi “vanliga” hjälpt till att finansiera projektet. Något som blir en allt vanligare lösning och dessutom gör att vi idag kan få se många fler serier och filmer än tidigare. Så med bara 15 000 dollar satte Stanley Von Medvey och Tom Ptasinski igång med arbetet tillsammans med Studio Hemogoblin. Det var dags att skapa en ny science fictionserie. Serien sänds gratis via nätet, med premiär idag.

Det är handlingen som har lockat så många att sjänka pengar till L5 projektet och när jag läst vad som skrivits om serien och sett trailern så förstod jag att detta var en serie som jag inte ville missa.

Människan måste finna ett nytt hem. Jorden är inte längre beboelig. En bemannad resa till Bernerd´s Star sänds iväg. En 20 år lång resa. Men något händer på hemvägen. När besättningen vaknar upp inser de att hemresan tagit 200 år istället för 20 och nu befinner de sig i LaGranges punkt 5, L5. Ingen svarar på deras anrop och jorden är mörk. Det är ingen är där. Besättningen tvingas docka med en koloni för att söka hjälp. Men ingen finns ombord. Ingen luft och inga kroppar. Vad har egentligen hänt under de åren som de varit borta från jorden och vart har alla tagit vägen?

Mer information om serien finns på L5-series.com

[youtube]PtHgj8Z-F_Y[/youtube]

Gillade du trailern?

Första avsnittet kan du ladda ner gratis på vodo.net

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print