Whitney Houston har påträffats död på Beverly Hilton Hotel. En närstående skall ha hittat henne livlös på golvet i hotellrummet som låg på fjärde våningen. Polisen har inte uttalat sig om dödsorsaken ännu. Hon blev 48 år.   

 

 

Många av oss kommer säkert ihåg de inte särskilt smickrande bilderna på henne från senare år. Hon hade ett grovt missbruk som präglade hennes liv och satte stopp för hennes karriär. Tragiskt är väldet minsta man kan säga. När hon blev känd, nästan öven en natt startades en raketartad karrriär. Houston har vunnit två Emmys, sex Grammys och över 20 American Music Awards. Hon sålde 200 miljoner skivor världen över record under sin karriär.  Under tiden hon deltog i en reality-show gick många rykten om henne och on hennes förhållande med Bobby Brown. Bilderna hade redan visat att hon inte mådde bra och att något inte var rätt ställt. Hon bekände och därmed bekräftade det fans och media vetat under flera år, att hon under många år redan missbrukat marijuana, kokain och piller. Hennes eget uttalande var: “The biggest devil is me. I’m either my best friend or my worst enemy.”

Vi vet som sagt ännu inte hur hon dog. Hennes bortgång var nog en chock för många. Det hade verkat som om hon lyckats komma tillbaka till livet och hon hade precis gjort färdigt scener till en ny film, Sparkle. Whitney Houston avled 24 timmar före årets Grammy gala. Galan kommer säkert påverkas av hennes bortgång och hon kommer säkert hyllas där.

Läs mer om Whitnwy Huostons bortgång i Exet och Deadline

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print