NBC

Efter serier som Alias, Lost, Fringe och de nyare serierna Person of Interest och Alcatraz så har vi nog alla sett något som J.J. Abrams varit delaktig i. Gillar du inte TV-serier så kanske du har sett monsterfilmen Cloverfield, Star Trek eller tänker se den nya Mission Impossible-filmen med Tom Cruise i huvudrollen. J.J. Abrams känd för att skapa och producera action och science fiction och i höst verkar det vara dags för en ny serie där J.J. Abrams sammarbetar med Eric Kripke, Supernatural.


Det har inte kommit många säsonger utan en serie av J.J. Abrams så varför skulle denna höst bli annorlunda? Men jag tackar inte nej. Vissa serier kan jag uppskatta mer än andra och trots mina stora förhoppningar på Alcatraz så får jag nog erkänna att jag hellre ser på Person of Intrerest.
Så vad är det egentligen som kommer till hösten? Jo, den här gången är det en postapokalyptisk science fiction, mitt absoluta favorittema. NBC har köpt upp serien så nu är det bara att vänta. Till dess kan jag dock berätta lite om handlingen.
Revolution är ett episkt thriller-äventyr som utspelar sig på den amerikanska landsbygden bland tomma städer, militär och frihetskämpar.

Man får följa en familj som kämpar för att kunna återförenas i en postapokalyptisk värld, där alla energi plötsligt försvunnit. All elektronisk utrustning – datorer, flygplan, bilar, telefoner, till och med elektronisk belysning har slutat fungera – för alltid.
Att all energi mystiskt nog bara slutat att fungera känns väldigt J.J. Abrams men jag hoppas verkligen på att den här serien kan bli bra.

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print