En av mina favoriter bland tecknade TV-serier var Inspector Gadget. Du vet de där korkade detektiven som alltid får hjälp av brorsdottern Penny och hunden Brain? Filmen ska vi knappt tala om. Inte mer än att jag hörde Alexander Payne (About Schmidt) raljera över hur enormt mycket pengar det krävdes för att få en skådespelare godta rollen i den skitfilmen. Det blev Matthew Broderick.

Nej, det handlar om den gamla tecknade TV-serien. Cinemassacre har gjort en videoreview, alltså mer av en genomgång än en recension i hela två delar. Här berättas det om personliga upplevelser och om hur Inspector Gadget inspirerats av andra TV-serier och karaktärer från filmer. Inspector Gadgets klädsel är ju t.ex. förvillande lik den Peter Sellers Clouseau bar. Njut nedan av en kunnig och underhållande video:     

 

[youtube]4JwHwb4LKHo[/youtube]

[youtube]tU2I9sJgLE4[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print