Moonrise Kingdom

Moonrise Kingdom är Wes Andersons nya film som kommer att visas på biograferna till sommaren. Wes Anderson är tidigare känd för filmer som The Royal Tenenbaums, Fantastic Mr. Fox, Rushmore med flera. Filmerna av Wes Anderson har en speciell ton som även utlovas i Moonrise Kingdom, och efter att ha sett trailern tror jag inte att någon kan bli besviken.

Det är sommaren 1965 på en ö utanför New Englands kust, och ett par tolvåringar blir kära i varandra. Tillsammans skapar de en hemlig pakt och rymmer hemifrån.  Ett sökande efter barnen påbörjas där Bruce Willis spelar den lokala sheriffen. Bill Murray och Frances McDormand är den unga flickans föräldrar och i rollen som scoutledare kommer vi att få se Edward Norton.

Här kan du se trailern.

[youtube]eP0QJ_Ba1Bs[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print