Christopher Nolans Dark Knight Rises är utan tvekan en av de filmer som kommer att göra störst succé under 2012. Batman pryder bland annat senaste omslaget av Entertainment Weekly. Följ med och se bilden av Batmandräkten efter “hoppet”. Du kan även se trailern och ett nöjseinslag om biljettförsäljningen… 

 

Jo, filmen har till och med redan gjort succé. Faktumed är alla planerade IMAX-visningar redan slutsålda i USA. Man valde att släppa biljetterna tidigt och fansen kastade sig över dom.

Mer då? Vi vet ju att den tredje filmen utspelas åtta år efter The Dark Knight, Om det var något som fansen över huvudtaget hade att klaga över så var det att Batman-grottan inte fick någon plats i filmen. Men Nolan har bekräftat att vi kommer att få se mycket mer av Batmans huvudkvarter i den tredje filmen.

Något som utspelade sig för ett par veckor sedan var en debatt om Banes röst. Efter den andra trailern där man hade fått höra hur Bane låter var det många som satte ett frågetecken inför möjligheten att kunna uppfatta vad Bane egentligen säger i filmen. “Lugn” sa en del filmskribenter, “Nolan har gott om tid att justera ljudet. Klart det kommer bli bättre sen”. Men sedan visade det sig att Nolan inte alls tänker göra något åt vaken Banes röst eller ljudet. Det var så det skulle låta. Och många tvivlar på Nolans omdöme i det här fallet. Vi behöver inte bry oss så mycket eftersom vi får fina texter som i sedvenlig ordning kommer att vara övertydliga och delvis förstöra bilderna.

Men det här är Nolans senaste uttalande:

“Bane is very complex and very interesting and when people see the finished film people will be very entertained by him.”

Nå, nu har du sett mer av dräkten. Vad tycker du? Själv tycker jag att det är okej att försöka göra den mer till en militär skyddsdräkt, även om den blir ful som stryk. Bältet ser dock lite väl plastig ut. Men det brukar bli mycket bättre på film, i rätt sammanhang och med rätta ljusförhållanden. Så vad tycker du själv?

Trailer 2 (på 1.30 hör du Bane):

[youtube]-yh6SriAjdE[/youtube]

Om biljettförsäljningen:

[youtube]oS4vTjd1zFc[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print