Oj, som du går och väntar på The Hobbit. Och visst har du väntat länge på en första trailer? Själv hade jag inte förväntat mig att den skulle dyka upp så här snabbt.

The Hobbit känns bekat på något sätt… Eller snarare  – allt känns igen från Lord of the Rings: Miljöerna, skådespelarna, fotot, färgerna, musiken, stämningen. Ian McKellen ser lika bra ut som Gandalf som i de första filmerna och Martin Freeman tar upp sin naturliga plats. Och dvärgarna ser fantastiska ut, men det visste vi redan.

Rollerna i filmen görs av bland andra Martin Freeman, Ian McKellen, Luke Evans, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Hugo Weaving, Benedict Cumberbatch, Richard Armitage, Andy Serkis, Evangeline Lilly, Stephen Fry, James Nesbitt, Lee Pace, Christopher Lee, Aidan Turner och så har vi ju svensken Mikael Persbrandt mitt i det hela.

Njut av Hobbit-trailern eftter “hoppet”:

 

Gå till Apple för HD-version.

[youtube]G0k3kHtyoqc[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print