Howard Stern

NBC utannonserade i dag, Torsdag, att Howard Stern, den kontroversielle radioprofilen och tyckaren får en plats i America´s Got talent som domare och talangscout. Läs mer om detta efter “hoppet” och om vad Filmmedias redaktion egentligen tycker…  

 

 

Det blir den sjunde säsongen av världens mest sedda talangshow som Howard Stern kommer med i. Han ersätter Piers Morgan och sällar sig till de andra i domarbåset som fortfarande består av Sharon Osbourne och Howie Mandel.

NBCs Paul Telegdy är lyrisk över att få med sig Stern och säger att han är säker på att Howard Stern “kommer att tillföra spännande ny dynamik till showen” och menar att succén är given.

Vad tycker då eder käre redaktör om detta? Självklart kommer Howard Stern att tillföra enormt mycket till programmet och det är definitivt ett uppsving. Men nog är det lite synd att den negativa surputten Morgan Piers försvinner? Piers är väl ändå den vi älskar att hata och ser frame emot att hata? Piers dräpande kommentarer var ju trots allt nästan halva nöjet med det minst sagt ojämna programmet. Om vi hade lyckats byta ut Howie hade det varit bättre. Men å andra sidan, tre knäppskallar måste väl vägas upp av någon mer förnuftig och sansad person. Fyra domare till antalet kanske hade varit bra?

Varför Piers Morgan hoppar av vet jag inte. Det kanske någon kan upplysa om? Hoppas ni att få se säsongen i svensk TV inom en nära framtid? Kommentera och diskutera!

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print