men in black 3

Jojomensan! Äntligen har Men in Black 3 fått en trailer! Du kan avnjuta Sci-Fi-spektaklet nedan! Men du får passa på och göra det snabbt. En rad olika personer har försökt lägga upp klippet, men videon har tagits bort snabbt eller blivit spärrad. Kanske var det inte alls meningen att trailern skulle komma nu? Men det ser kul ut! Läs vidare!       

 

Vad Men in Black 3 handlar om? Ja, se klippet nedan. Det finns ingen plot upplagd på Men in Blacks IMDB-sida. Och bolaget har inte offentliggjort handlingen än. Det här är också skälet till varför Filmmedia starkt misstänker att klippet “läckt”. Men vad vi vet är att Barry Sonnenfeld regisserar, precis som förr. Ock bland skådespelarna syns Will SmithTommy Lee JonesJosh BrolinAlice Eve och Emma Thompson. Hur filmen blir? Samma gamla skåpmat? Jo, helt säkert. Lika kul som ettan? Vi får se. Bedöm själv! Och du: Berätta för oss vad du tyckte om klippet.

Och snälla, hjälp oss om klippet försvinner. Skriv då en kommentar så att vi får reda på det direkt. Då hittar vi ett nytt, eller lägger upp det igen själva(!). Filmen har premiär 25:e Maj 2012.

[youtube]hMr3YPOqo4A[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print