Michael J. Fox, känd från “Tillbaka till framtiden”-filmerna och CBS-långköraren Spin City, har kämpat mot Parkinsons i 20 år. Men inte hindrar en svår, obotlig sjukdom Michael J. Fox från att ge järnet live med den gamla Chuck Berry-godingen “Johnny B. Goode”. Häng kvar för att se videon nedan!  

 

Här är en video från en live-upptagning från en stage i New York. Tack och lov var publiken beväpnade med kameratelefoner och spelade in amatöraktiga filmer med dåligt ljud. Men tillräckligt bra är upptagningen här för att visa att Michael J. Fox varken har tappat gnistan eller musiken.

Michael J. Fox har för övrigt dragit in mångmiljonbelopp i dollar för forskning om Parkinson. I sista delan av senaste säsongen av Curb your enthusiasm (“Larry”, säsong 8), som inte kommit hit än, kan du se Michael J. Fox i högform, och friskt skojande med sig själv och sin egen sjukdom. En fantastiskt bra och rolig prestation dessutom. Se videon av den rockande vardagshjälten nedan!

[youtube]P8Y-PdD1TbA[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print