Några smånyheter i all hast:

Den nya “Stålmannen”-filmen Man of Steel har inte gått upp än på biograferna, men redan tycks Warner Brothers leta efter manus till ännu en onödig uppföljare.    

 

 

En sajt med udda namnet Think McFly Think påstår att filmbolaget har en önskelista på skribenter där man återfinner följande namn: Steve Kloves (skrev manus till alla “Harry Potter”-filmerna förutom “Fenixordern”), Travis Beacham (“Clash of the Titans”), Lawrence Kasdan (“Indiana Jones och den försvunna skatten”).

Har du hör talas om Kristen Stewart? Om inte kan jag nämna att hon spelar den kvinnliga huvudrollen i en filmserie som heter “Twilight”, som handlar om ungdomar som egentligen är nån form av vampyrer som lyser vackert i solsken istället för att gå upp  rök. Konstigt va? Serien har i vilket fall blivit mäkta populär och likaså huvudrollsinnehavarna. Kristen Stewart kan bli “Kei” i en kommande live-action adaption av mangan/animén Akira. Oavsett hur det blir med Kristen i den rollen så är det i vilket fall kul att få ett tecken på att filmprojektet med nya Akira fortfarande lever.

I Collider kan du ta del av en rolig och fingerad intervju där Kernit the Frog och Miss Piggy själva står för svaren. Kermit svarar bland annat på frågan om hur det är att vara tillbaka på vita duken och vad de gjort under tiden:

“Over the course of the last 20 years, we’ve done lots of stuff. We did some other TV shows and TV movies, and some work for the internet. We did “Bohemian Rhapsody” about a year ago. So, we’ve been together, but it made for a better story, if we had been separated for 20 years. We took a little artistic license.”

Det var allt för “kort-korta filmnyheter” den här gången. Over and out. /D

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print