De senaste dagarna har det varit storbråk runt omkring Oscargalan. Det gäller inte priser eller nominerade, nej allt handlar om själva TV-sändningen.

Brett Ratner, producent av Oscargalan är känd för att låta munnen prata snabbare än hjärnan tänker och tydligen inte riktigt omtyckt av alla i Hollywood. Igår hoppade Brett Ratner av galan som producent   pga sviterna efter att själv ha uttryckt sig illa, bland annat skall han ha talat om hur kul det är att ha sex med skådespelerskan Olivia Munn. Brett har förvisso bett om ursäkt men hävdar också att en del som sagts inte alls har varit sant.

 

 

Bråket har lett till att även Eddie Murphy idag hoppat av tåget och säger upp sig som Oscarvärd. Det är Brett som anlitat Murphy och tidigare sagt att Eddie Murphy är för honom den enda tänkbara värden.

Själv kommenterar han:

“First and foremost I want to say that I completely understand and support each party’s decision with regard to a change of producers for this year’s Academy Awards ceremony. I was truly looking forward to being a part of the show that our production team and writers were just starting to develop, but I’m sure that the new production team and host will do an equally great job.”

Shit happens. Det hade varit kul att se Murphy leda galan. Vi får se vad som händer härnäst…

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print