Du kanske inte har uppmärksammat det, men nästan alla telefonnummer på amerikansk film och TV börjar med “555”. Enormt många i alla fall. Pulp Fiction, American Psycho, Back to the Future, Bladerunner, Terminator, Terminator 2, o.s.v. o.s.v. Nedan kan du se ett trevligt filmklipp, en kompilation från olika filmer och TV, med – ja vad tror du? Med en hel drös av telefonnummer som alla börjar på “555”. Se den efter “Hoppet”!   

 

Listan på filmer  och TV-serier som har telefonnummer som börjar med 555 är enorm, jag skojar inte. Om du inte tror mig, gå till den 11:a sidor långa 555-listan! (Ja, det finns galningar med alldeles för mycket tid som faktiskt samlar ihop sån här info.)

[youtube]Tl1OAx9u1ok[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print