Fox har beslutat att ge klartecken för ytterligare två säsonger av The Simpsons, vilka blir nummer 24 och 25 i ordningen.  

 

 

Det blev ett ramaskri när man beslutade att lägga ner The Simpsons efter den 20 säsongen. Mer av The Simpsons skulle det inte bli och långfilmen gjordes i samband med det förmodade avskedet. Men något “gick snett”, för varken produktionsbolaget eller upphovsmännen kunde stänga ner produktionen. Och publiken verlade inte ha fått nog. Under den 23:e säsongen, ett avsnitt som sändes tidigare i år firade man det historiska 500:e avsnittet. Under årens lopp har den tecknade TV-serien vunnit 27 Emmy Awards.

Den 23:e säsongen har i USA tagit ett sommaruppehåll, men fortsätter sändas den 30:e oktober med Halloween-specialaren Treehouse of Horrors XXII. Den sista berättelsen i trilogin av rysliga kortisar skojar med Avatar.

Hur är det egentligen, har vi inte fått nog av The Simpsons?

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print