Enligt Twitchfilm.com blir den franska skådespelerskan Berenice Marlohe nästa Bondbrud.   

 

Just nu är nästa Bondbrud ännu inte offentliggjord. Bérénice Marlohe är alltså fortfarande bara rykten. Fransyskan är känd i Frankrike främst genom otaliga TV-serier och TV-filmer, och är därför något av ett wildcard. Men hur många bondbrudar har inte varit det?

Bond 23 som regisseras av Sam Mendes har länge varit i farozonen och det har sett ut som om den aldrig skulle bli av. Men nu är filmen på gång och en rad intressanta skådisar knytna till filmprojektet som Ralph Fiennes and Naomie Harris. Även ryktas det om Javier Bardem i stor skurkroll och vissa källor skriver att hans deltagande är offentliggjort.

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print