Hör Stephen King läsa ur uppföljaren till The Shining: Dr. Sleep! I helgen läste King högt ur det första kapitlet under ett besök hos George Mason University. Dr. Sleep måste vara den mest efterlängtade litterära uppföljaren sedan sista Harry Potter-boken. Läs om bokens handling(!) och se videon nedan:

 

 

Handling: Danny Torrence, pojken och huvudpersonen från The Shining, har vuxit upp. Nu jobbar han på ett sjukhem och använder sina övernaturliga krafter till att hjälpa sjuka patienter att dö i sömnen. Tyvärr stöter han på ett gäng “psychic vampires who feed on people’s energy”. Låter Dr. Sleep som en intressant uppföljare? King i sitt esse? Nåja lyssna själv när King berättar nedan. Det är inget särskilt bra klipp och filmat på långt avstånd. Det spekuleras om att en offentlig video är på väg. Men fansen kan knappast vänta till dess. Och inte du heller tror jag:

[youtube]Dd2lf88w-8g[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print