Jo, vi vet ju redan att Eddie Murphy skall få den enorma äran att leda Oscargalan i år. Vi vet dessutom att Steve Martin har varit Oscarvärd tidigare och hyfsat uppskattad dessutom. Eddie Murphy och Steve Martin har ju arbetat tillsammans med filmen Bowfinger och är goda vänner, så det passar ju bra att ge vännen lite råd på vägen. Steve Martin vill nog att Murphy ska göra riktigt bra ifrån sig, och därför har han postat humoristiska råd på sin roliga hemsida. Martin har nog inte något emot att vi stjäl hit det. Det är ju faktiskt skrivet som ett öppet brev och om han skulle gräla på oss så kan vi ju alltid skylla på IFC som vi fick tipset från. Läs Steve Martins råd till den blivande Oscarvärden Eddie Murphy i original här nedan:   

 

Hjälp oss att rekommendera Filmmedia på Facebook:

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print