I förnämliga nättidningen/bloggen The Collider intervjuas Sigourney Weaver om kommande Avatar 2 och påtänkta Ghostbusters 3. Den förra filmen är på gång och den sistnämnda är fortfarande någonstans på idé- och finansieringsstadiet.

Weaver berättar om alla sina projekt och om att hon har hela fem filmprojekt på gång. En av dom är naturligtvis en av de mest hypade uppföljarna genom tiderna. Men hur skall egentligen Weaver kunna införlivas i Avatar 2 med tanke på vad som hände med hennes karaktär?    

 

 

Collider frågar: “How will you return? Didn’t your character die?”

Weaver svarar: “Really? That’s an interpretation. You saw something happen to me, but as [Cameron] says, “In science fiction, no one ever dies.” But, we’ll talk another time about that.”

På något sätt skall det nog fundera. Det är uppenbart att James Cameron har ett svar och att Weaver vet hur. Men själva får vi sväva i ovisshet ett bra tag till. Det dröjer ju låååång tid innan den andra Avatar-filmen får premiär.

Som sagt, ett mer ovisst projekt är Ghostbusters 3. Men huruvida Bill Murray tackat ja eller nej vet ingen, på grund av att Murray svarat ja och nej om vartannat bara för att driva med stackars nöjesjournalister. Vad som framkommer av intervjun med Weaver är att hon tror att ingen skulle vilja göra filmen om inte Murray är med.

Och handlingen i Ghostbusters 3? Weaver har inte läst manuset och det senaste hon hörde var att man fortfarande höll på at påta med det. En sak avslöjar dock Weaver hon hade ett önskemål till Ivan Reitman: “I only have one request, and that is that my little son, Oscar, would grow up to be a Ghostbuster.” Reitman svarade: “That’s already done!”.

Så vi vet i alla fall att om filmen blir av så kommer vi i den få möta nästa generations Ghostbusters. Om detta är en anledning att hoppas på en helt ny franchaise är en helt annan fråga som säkert kommer att besvaras inom en framtid som inte ligger allt för långt bort.

Läs hela intevjun i: The Collider

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print