Paramount håller på att konvertera Tony Scotts ikoniska film  Top Gun (1986) till 3D. Än så länge är man bara i det första stadiet, men man har ändå lyckats konvertera hela fyra minuter.   

 

 

Sekvenser med luftstrider är det som hittills konverterats till 3D om (vad annars?). Bilderna visades idag på International Broadcasting Convention i Amsterdam. Företaget bakom konverteringen, Legend3D, hoppas på att fler filmtitlar än Top Gun kommer att konverteras. Men gör verkligen vi det?

Legend3Ds vd Rob Hummel meddelar att han “tror” att man planerar att släppa Top Gun i 3D i början av 2012. Men nu måste företaget få Tony Scotts godkännande innan de kan gå vidare med konverteringsprojektet.

Mer som kan nämnas är att i år firade Paramount filmens jubileum med biografvisningar. Man diskuterar faktiskt också en uppföljare till Top Gun som även Tom Cruise har visat intresse för.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print