Tips till Halloween:

Sara Bergmark Elfgren, Filmmedias eminenta skribent som tyvärr har tagit time-out på obestämt tid, tipsade om ett trevligt evenemang på Filmhuset i Stockholm den 3:e November. Som Sara skriver i sin fabulösa blogg Glory Box:

“I dessa ruskiga Halloweentider presenterar Cinemateket i samarbete med Utopi Magasin ett skräckfilmsquiz. Quizmistresses: eder ödmjuka bloginnehaverska Damen i svart Sara Bergmark Elfgren och Vita frun Hélène Dahl.

Föranmälan startar i foajén 17.30. Kom i tid, gott folk! För quizet startar prick 18.00. Max fyra personer i varje lag. Förutom den enorma äran kan ni vinna superfina priser från Cinemateket, Kolik förlagNon Stop Entertainment, m.fl. Klockan 20.00 visar Cinemateket dessutom den oklippta versionen av The Omen från 1976. Om du inte har Cinemateketkort, se till att skaffa det i god tid.”

Jag kan tillägga att förutom att (tills nyligen) skriva trevliga saker på Filmmedia är Sara manusförfattare och utgör hälften av författarparet till den uppmärksammade ungdomsboken Cirkeln.

Halloweenevenemanget den 3: november hittar du också på Facebook.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print