Ännu mera tävling: Vinn biobiljetter till kritikerrosade Submarine! Tre vinnare får två biljetter var:

OBS: Du har väl inte missat Lejonkungen-tävlingen som pågår samtidigt?

Filmen Submarines handling:

Full av överraskningar och oväntat drabbande är detta en film att bli kär i. Femtonåriga Oliver Tate har två stora mål i livet: rädda sina föräldrars äktenskap, genom en noga uttänkt plan, och att förlora sin oskuld innan sin nästa födelsedag. Han misstänker att hans mor har en affär med New Age skummisen Graham (Paddy Considine) och försöker därför styra upp sina föräldrars sexliv och diktar ihop kärleksbrev från sin mor som han skickar till sin far. Hans eget kärleksintresse Jordana är uppfriskande komplicerad; en självlärd pyroman som kräver att få överse Olivers dagboksskrivande – speciellt de bitar som handlar om henne.

Allt du behöver göra för att få chans att vinna är att svara på en busenkel fråga:

Vem är det som gjort soundtracket till filmen Submarine?

1) Alex Turner

2) Liam Gallagher

3) Howlin’ Pelle Almqvist

Skicka ditt svar senast den 7 september till david@filmmedia.se
Och duSom bonus om du gillar/har gillat Filmmedia på facebook så får du en extra vinstchans = Uppge “Submarine″  i ämnesraden. (skriv även “+FB” om du gillat och ditt Facebooknamn är annat än den på din E-mailadress. Som FB-medlem får du de viktigaste nyheterna samt all info om tävlingar)

 

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print