Reklamfilmspecial: Spana in bredbandsbolagets nya video. Hitlåten Upplev mer är tillbaka – dansantare än någonsin. Nu för att berätta att du får Bredbandsbolagets snabbaste bredband + tv och telefoni för 249 kr/mån i ett år!

 

________________________________________________ 

Dansant värre va? Reklamfilmen verkar iallafall gillas skarpt, som en Kommentar på youtube: this is the best advertisement i have ever seen, i went for a vacation to sweden and i saw this at tv, cudent stop laughing! Själv tycker jag att det finns en häftig retrokänsla i filmen, mycket 80-tal. Vad tycker du själv? Det finns ju många reklamfilmer med dans. Och vad tycker du om de “aktiverade” fåtöljerna i filmen? Ja, nu önskar jag nästan att jag kunde säga upp mitt abonnemang och slå till med erbjudandet. Jag har själv bredbandsbolaget och kan säga att jag är mycket nöjd. Både servicen och uppkopplingen fungerat helt perfekt. 😎

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print