Det är lite kaos i filmmakeriet för tillfället. Frågan är hur det är ställt i Hollywood eftersom kådisar och regissörer hoppar av projekt lite hit och dit. Senaste avhopps-nyheterna berör skådisen George Clooney och

regissören Craig Gillespie.

Att George Clooney, som Deadline rapporterar, hoppar av Steven Soderberghs The Man From U.N.C.L.E. kan verka märkligt för somliga eller rent av komma som en chock. Soderbergh är en av Hollywoods främsta regissörer, så vad kommer sig detta av? Ingen aning ännu. Men tänk på att regissören och skådespelaren har samarbetat tillsammans i Ocean’s Eleven-filmerna och Out of Sight och räknas som ett av de riktigt sammansvetsade paren.

Craig Gillespie är den tredje(!) regissören som hoppar av Pride, Prejudice and Zombies. Detta kan du läsa mer om i Slashfilm. Natalie Portman initierade projektet och David O. Russell anlitades för både regi och manus. Sedan var det Mike White som skulle ta över.

När du läser om allt hit och dit, fram och tillbaka i filmvärlden, vad tänker du egentligen? Vi tackade ju nästan Gud när Steven Spielberg lade Old Boy-remaken på hyllan. Men sen tog Spike Lee upp den och nu ser det som den blir av. Inte minst med tanke på att Josh Brolin nu är offentliggjord som huvudrollsinnehavare (Läs mer här). Själv vet jag inte vad dom sysslar med egentligen där borta i Hollywood. Det verkar som om producenter för en och en annan “fix idé” och till varje pris vill hålla sig fast vid dom.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print