Det tar tyvärr fortfarande ett tag innan Filmmedia kan köra full hastighet. Men vi skall försöka hålla er uppdaterade om allt spännande i filmvärlden som händer. Här nedan kan du klicka dig vidare till de mest intressanta filmnyheterna just nu:  

Just nu är det inte särskilt mycket att rapportera. Kanske mest intressant att Ridley Scott har en ny Blade Runner på gång. Med mera kan du klicka dig fram här till nyhet om att Tom Cruise har handplockat en regissör till Thor 2.

I Slashfilm kan du läsa om Christian “Batman” Bale och om dennes deltagande i ny film av Terence Malick. Sarah Jessica Parker skriver på för ännu en meningslös Sex and The City-film. Dessutom kan Will Smith få huvudroll i James Cameron’s planerade Fantastic Voyage.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print