Hej där – Äntligen tillbaka från sensommarstiltjen!

En film som påverkade mig iallafall lite när jag var liten var Walt Disneys visuellt banbrytande Tron. Oavsett vad man egentligen tyckte om filmen då kan man nog vara överens om att Tron var svår att få ur skallen – att många bilder från filmerna stannade kvar där bland de grå cellerna. Och man kan lugnt säga att filmbilderna hade ett stort inflytande på populärkulturen. Därför var det roligt att uppföljaren Tron Legacy kunde ta den visuella stilen ett steg längre. Dess stil är också lätt att anpassa till föremål och bilder. Här finner du ett trevligt axplock av sådant – som en cykel, ett USB-minne och en kattdräkt med mycket annat:  

 

TRON BIKE

TRON-CYKEL

TRON SEGWAY

 

TRON-INSPIRERADE ARMBANDSUR

 

TRON-INSPIRERAD SKO

 

TRON-INSPIRERAD BADRUMSDESIGN

TRON-BIKE USB-MINNE

TRON SUITE – ISHOTELLET

TRON-DRÄKT

TRON-KATT

STREET FIGHTER VS TRON = RUY

STREET FIGHTER VS TRON = CHUN LEE

 

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print