Det har gått rykten, men nu är det officiellt – James Spader, tar över rollen som chef/CEO i The Office. Först tar han över som manager istället för Steve Carrell, men bara efter några timmar får han ett större uppdrag, som CEO för koncernen. 

“James will reprise his role as … this uber-salesman that has a power to convince and manipulate, like a high-class weirdo Jedi warrior,” säger exekutiv producent Paul Lieberstein (Han som spelar Carrells hatobjekt Toby!).

Men vem som tar över Carrells roll som manager för avdelningen är fortfarande inte klart. En favorit är Catherine Tate som gästspelade i sista avsnittet. Men enligt rykten kan bolaget tänka sig att ge platsen åt någon av de etablerade skådisarna.

Om serien kan få ett uppsving efter den senaste mediokra, tråkiga säsongen är oklart. Men någon typ av “omstart” för serien hoppas vi på.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print