"Harry Potter"-spel finns redan, som ovan. Får vi nu ett nytt online-baserat spel?

Harry Potter-författaren J.K. lanserar en ny Harry Potter-sajt inom kort: Pottermore“. Just nu om du går in på Harry Potter-sidan möts du av två ugglor (Kan den ena vara Hedvig?).

EW’s Shell-life spekulerar i att Pottermore står för “Potter Multiplayer Online Role-Playing Experience”. Alltså skulle sidan vara ett MMORPG, ett online-baserat rollspel med magi, trollkarlar och en del kusliga varelser.  

Shockya menar att sidan både skulle kunna vara en plattform för ett online-spel, men också kunna sälja böcker och andra Potter-grejer. Vad som är intressant är dock att sidan är att sajtens trademark är registrerad av Warner Bros. På Pottermore.com står det också att innehållet är Warner Brothers. Detta skulle snarare indikera att sajten handlar om film eller ett spel.

Vad tror du själv? Skulle du se fram emot ett “MMORPG”? Är inte möjligheterna nästan oändliga med ett online-baserat RPG? Nåväl, du får snart veta själv. På Rowlings Youtube-sida tickar klockan ned. Om fyra dagar utannonser hon själv sidan där.

För övrigt vet du helt säkert att sista Harry Potter-filmen har premiär snart. Dessutom kan nämnas att Harry Potter-parken fyllde ett år idag.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print