Transformers: Dark of the Moon får världspremiär som öppningsfilm åt Moskvas internationella filmfestival. Har du lust att sticka en sväng lite österut kan du se tredje Transformers-filmen snabbare än de flesta. Hör av dig i sådana fall om du har såna planer, så kanske du kan skriva en förhandsrecension om filmen… Själv undrar något hur ryssarna vågar ta Transformers: Dark of the Moon som öppningsfilm eftersom den förra filmen var sån dynga. Och de första var väl inte mycket bättre den heller. Litet pressmeddelande om detta följer nedan: 

Igår tillkännagav Paramount Pictures, Central Partnership och Moskvas internationella filmfestival att “Transformers: Dark of the Moon”, regisserad av Michael Bay, kommer att vara öppningsfilm på den 33:e festivalen som inleds torsdagen den 23 juni, 2011. Filmen kommer att visas i 3D på Pushinsky-biografen.

– Det är en unik händelse, säger Leonid Vereschagin, Moskvas internationella filmfestival. Det är inte bara första gången som festivalen öppnas av en amerikansk storfilm från Hollywood utan det är dessutom en världspremiär.

”Transformers: Dark of the Moon” får svensk biopremiär i hela landet onsdag 29 juni. Filmens manus är skrivet av Ehren Kruger, producenter är Don Murphy & Tom DeSanto, Lorenzo di Bonaventura och Ian Bryce. Exekutiva producenter är Steven Spielberg, Michael Bay, Brian Goldner och Mark Vahradian.

Nedladdningsrekord på iTunes Movie Trailers
Under det första dygnet trailern för Michael Bays “Transformers: Dark of the Moon” fanns tillgänglig exklusivt på iTunes Movie Trailers laddades den ned över 6 miljoner gånger. Det slår alla tidigare rekord och gör den till den mest sedda trailern i sajtens historia (http://www.apple.com/trailers). Trailern gav fansen en förhandstitt på de spektakulära visuella effekter de har att vänta i sommarens storfilm.

Handlingen i korthet:
När en gåtfull händelse från det förflutna avslöjas hotas vår planet av ett nytt världskrig. Ett världskrig så omfattande att inte ens Transformers kan rädda mänskligheten på egen hand. I den tredje filmen i Transformers-serien ser vi Shia LaBeouf, John Turturro, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Rosie Huntington-Whiteley, Patrick Dempsey, Kevin Dunn, samt John Malkovich och Frances McDormand.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print