Succérealitysåpan The Biggest Looser i USA går snart in på sin 12:e säsong med en helt ny tränare. I säsongsavslutningen av den 11:e upplagan som kommer att gåav stapeln på tisdag meddelades enligt källa två saker: Populära Jillian Michaels slutar och en helt ny tränare tar vid – ingen mindre än tennisstjärnan Anna Kournikova.

Under den 11:e säsongen blev de två tränarna istället fyra, med tillskotten Cara Castronuova och Brett Hoebel exit. Bob Harper är naturligtvis kvar och i nästa säsong blir de alltså återigen fyra tillsammans med Anna Kournikova.

Kournikova gav ut en fitness-DVD tidigare i år och på sin hemsida skriver hon att hon vill främja barnhälsa. Om det hela är ett stort Biggest Looser-skämt får vi veta på tisdag.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print