Jerry Seinfeld

På JerrySeinfeld.com lägger den legendariske komikern upp tre klipp om dagen med gammalt material. Främst är det utdrag ur hans klassiska 90-talsrepertoar, men också besök hos pratshower och gamla framträdanden från både 70- och 80-talet.

Är du inget fan av New York-komikern kommer hans blygsamma hemsida antagligen inte få dig att konvertera, men för de redan hängivna är det en guldgruva i miniformat. Kom bara ihåg att de tre klippen byts ut varje dag och inte läggs upp igen. Not that there’s anything wrong with that, sidan är inte tänkt att användas för Seinfeld-maraton, utan för små dagliga skratt. Varför inte avsluta dina tv-kvällar med ett besök, eller ännu bättre – välj den som startsida på jobbet, istället för ditt företags trista intranät!

Idag kan du se Maximum Strength (ståupp 1992), There’s No Dry Cleaning (Johnny Carson-intervju 1990, plus klipp från Seinfeld) och Men Like Watching Men Working On Things (ståupp hos David Letterman 1990). Vad morgondagens klipp består av återstår att se, men titlarna Cell Phone On The TableEngaged Ride och framförallt I Do Nothing bådar gott.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print