Under det första dygnet trailern för Michael Bays “Transformers: Dark of the Moon” fanns tillgänglig exklusivt på iTunes Movie Trailers laddades den ned över 6 miljoner gånger. Det slår alla tidigare rekord och gör den till den mest sedda trailern i sajtens historia. (http://www.apple.com/trailers).

Trailern för ”Transformers: Dark of the Moon” ger fansen en förhandstitt på de spektakulära visuella effekter de har att vänta i sommarens storfilm.

– Det här visar att ”Transformers: Dark of the Moon” inte bara är en film för inbitna Transformers-fans. Michael Bay har genom de två tidigare filmerna i serien lyckats locka en bredare publik till biograferna, säger Mats Jegéus, marknadschef på svenska filmdistributören United International Pictures.

Handlingen i korthet:
När en gåtfull händelse från det förflutna avslöjas hotas vår planet av ett nytt världskrig. Ett världskrig så omfattande att inte ens Transformers kan rädda mänskligheten på egen hand. I den tredje filmen i Transformers-serien ser vi Shia LaBeouf, John Turturro, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Rosie Huntington-Whiteley, Patrick Dempsey, Kevin Dunn, samt John Malkovich och Frances McDormand.

(Pressmeddelande)

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print