Snart får du se Harry Potter i 3D, var så säker. Som Filmmedia skrivit om Harry Potter tidigare hade den första av de två sista filmernas konvertering till 3D nästan färdigställts, men Warner Bros lade ner projektet eftersom det drog ur på tiden och de erkände att de inte hann göra det såpass bra som  de önskat. Men arbetet med Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1 kommer inte att vara helt förgäves. Arbetet kommer 3D-konverteringen kommer att färdiigställas till en specialutgåva på DVD.

MTVs Movie Blog spår dessutom att om att Harry Potter inom en snar framtid kommer att ges ut på bio igen – i 3D.

Inte minst med tanke på att producenten David Heyman nyligen sa i en intervju: ”We’re doing 3-D for the DVD of ’7, Part 1,’ and there’s been no discussion of anything else yet, but I suspect the studio is going to be reluctant to let it die.” Heyman tillägger: ”I’m sure it’s just a matter of time.”

Om du tycker om att se film på bio i 3D finns skäl att se framemot en re-release av Harry Potter-filmerna. Den nämnda bloggen ovan nämner en rad skäl varför en 3D-konvertering skulle passa just Harry Potter. Tänk dig själv Quiddish-matcherna, basilisken i Chamber of Secrets, eller Dementorernas attack och den kraftfulla besvärjelsen Expecto Patronum i Fången från Azkaban.

Vad säger du själv, ser du fram emot att få se Harry Potter-filmerna igen på bio i 3D-versioner?

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print