Redan i mitten av förra året utannonserades att det skulle komma en kortfilm med karaktärerna för Toy Story som skall visas som förfilm till Cars 2. Nu har handlingen avslöjats och det har också dykt upp några bilder. Se fler bilder efter “hoppet”!

Filmen “Semester på Hawaii” utspelas i Bonnie’s sovrum, med Woody (röst av Tom Hanks) och Buzz (röst av Tim Allen) och resten av favoriterna från “Toy Story 3“, som skapar den ultimativa Hawaiisemestern för Ken (röst av Michael Keaton) och Barbie (röst av Jodi Benson). Ken missbedömer sina resplaner dåligt, så gänget skapar sommarsemestern i sovrummet mitt i vintern.

Filmen regisseras av sjufaldige Oscarvinnaren Gary Rydstrom. Innan Pixar, var Rydstrom chef för Creative operations för Skywalker Sound, en division inom Lucasfilm Ltd, där han verkade för den kreativa och tekniska ledningen av företaget.
Regidebuten för Pixar var den Oscarnominerade kortfilmen “Lifted”. Hans senaste kortfilm, “Hawaiian Vacation,” kommer att släppas med Bilar 2 den 24 juni 2011.

Ser du fram emot filmen? Och är Toy Story-kortfilmen skäl nog att se Cars 2?

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print