Christopher Columbus, ska göra remake av Hello Ghost. Columbus, det är han du vet som gjort bland annat Ensam Hemma och de första Harry Potter-filmerna. Och Hello Ghost handlar om en ung man som försöker begå självmord och sedan blir jagad av fyra spöken. Columbus säger själv:

“After watching Hello Ghost I was immediately struck by the film’s ability to mix comedy, drama and complex emotional themes,” Columbus said in a statement. “Its strong universal storyline translates to any culture, and I’m looking forward to bringing a version of this wonderful story to the English-speaking audience.”

Det förvånar mig inte att en skicklig filmmakare av lättviktig underhållning tar sig an en sydkoreansk succékomedi. Sydkoreanerna är superduktiga minsann, men hittills har ingen Hollywood-remake nått originalen upp till fotknölarna. Nåja vi får väl se…

[youtube]84FQM1Q92Yw[/youtube]

Tack Deadline för nyheten

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print