True Grits unga och Oscarnominerade stjärna Hailee Steinfeld är långtifrån Bortglömd. Men får spela i en film med samma namn – alltså “Bortglömd” eller Forgotten.

Filmen Forgotten är en adaption av boken med samma namn av Cat Patric, en bok som ännu inte är utgiven skall nämnas. Berättelsen är en aningen sci-fi-aktig sägs det. Hailee Steinfeld skall nämligen spela en flicka vars minne raderas klockan 4.33 varje natt och bara kan “komma ihåg” framtida händelser. Men sen så möter hon en kille som hon inte kan se i sin framtid…

Skönt med en lite mer originell “tonårsfilm”. Ser själv fram emot filmen Forgotten. Men vem som regisserar är oklart. Vi vet bara att Paramount vill göra filmen med den nya filmstjärnan Hailee Steinfeld. Så vi får väl se om den överhuvudtaget blir av…

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print