d

Kolla noga postern från Tangled. Ser du vad jag ser? Inte? Läs då vidare för att få svaret på "bildgåtan"!

Walt Disney-koncernen har blivit anklagad för att sprida ”subliminala meddelanden” i sina långfilmer. Alltså bilder, ljud eller annat som skall påverka det omedvetna hos publiken. I präktiga USA har vissa stormat mot Walt Disney angående ”sexuella meddelanden” som gömts i filmerna på diverse finurligt vis. Kanske det hela är hjärnspöken, påhitt av sexuellt frustrerade amerikaner? En storm i ett vattenglas eller en allvarlig anklagelse? Fånig är hela historien. Men det är ändå rätt kul att man fortfarande kan tolka in ett och ett annat meddelande hos Walt Disney. Och nu kanske bolaget har uppfattat det hela som en sport, eller en utmaning de absolut måste anta? Kolla bilderna nedan från Tangled eller Trassel och jämför själv!

Vad säger du själv? Blev du mäkta upprörd nu eller uppfattade du det hela som en något rolig fast kul grej?

Nedan har du också en summering av tidigare ”meddelanden” som folk tolkat in i andra Disney-filmer.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print